Siirry suoraan sisältöön
Kulta-Katti julkisivu

Loma-asunto Vuokatin Kulta-Katti

Kiinteistö Oy Kulta-Katti sijaitsee Vuokatissa aivan Holiday Club Katinkullan vieressä osoitteessa Suojärventie 2, 88610 Vuokatti.

Viikot 3, 4, 6 ja 30 ovat vuokrattavissa Soalaisille edulliseen jäsenhintaan 325 €/vk/huoneisto. Huoneistot ovat täysin varustettuja ja kaikissa on oma sauna. Huoneistot ovat 6 hengelle (2mh+parvi). Huoneiston saa käyttöönsä lauantaina klo 17.00 ja luovutus on lähtöpäivänä (lauantai) klo 11.00.

Lomaviikkojen varaaminen

Mikäli haluttuun viikkoon on aikaa alle neljä kuukautta, saa ensimmäinen varaaja viikon automaattisesti itselleen. Mikäli viikosta on useita kiinnostuneita ennen neljän kuukauden määräaikaa, arvotaan viikko kiinnostuneiden kesken. Etusijalla ovat sellaiset henkilöt, jotka eivät ole käyttäneet jäsenetuviikkoaan edellisen kalenterivuoden aikana.

Ilmoittaudu haluamallesi lomaviikolle sähköpostilla hanna.ranta@erto.fi.

Soan jäsenet voivat vuokrata Kiinteistö Oy Kulta-Katin muita lomaviikkoja edulliseen hintaan myös muina ajankohtina tiedustelemalla vapaita jäsenviikkoja Sirpa Moilaselta, p. 0500 399678. Yksityisten vuokralle jättämät viikot löytyvät osoitteesta: suomenlomaviikot.fi.

Mahtavat harrastusmahdollisuudet

Vuokatissa voit harrastaa monia eri lajeja kuten hiihto, laskettelu, retkiluistelu, tennis, sulkapallo ja keilailu sekä kesällä golf, pyöräily, ratsastus ja vaellusretket. Lähellä myös Super Park Vuokatti sekä kylpylä. Kylpylälippuja kannattaa tiedustella ja varata etukäteen erikoishintaan Ari Pitkäseltä p.050-5204911.

Soan lomahuoneistot

  • Vk 3 rakennus 5B5 84m2
  • Vk 4 rakennus 3B3 84m2
  • Vk 6 rakennus 5B5 84m2
  • Vk 30 rakennus 2B2 79m2

Lemmikkieläimet

B-puolen asuntoihin (paritaloja) ei voi viedä lemmikkieläimiä, mutta mikäli tarvitset vaihtoa ”lemmikilliseen” A-puolen asuntoon, kannattaa aina soittaa Sirpalle. Useimmiten vaihto onnistuu.